Skip to main content

Podem fer un món millor? Què podem fer pels altres?

Podem fer un món millor? Què podem fer pels altres?

Els nens i nenes del grup Tsunami (10 i 11 anys) estan fent un Projecte: Podem fer un món millor?

Què podem fer pels altres?. A partir del visionat i l’anàlisi del sentit de la pel.lícula «Cadena de favores» cada nen/a plantejarà tres petites accions que puguin fer pels altres, indicant què faran, a qui i a on. Després compartiran la seva experiència amb la resta de companys. D’aquesta manera, ens adonarem que està a les nostres mans fer un món millor. I sí, és possible canviar el nostre món fent petites» bones accions» si ens ho proposem. No és difícil, només cal voler. Moltes petites accions aconseguiran grans resultats.

Podem fer un món millor? Què podem fer pels altres?