Skip to main content

Posem en marxa el nostre Punt Verd!

Posem en marxa el nostre Punt Verd!

Com que som els encarregats del Punt Verd, el grup Greenpeace (9 anys), hem estat preparant el racó que posarem en un lloc de l’Escola.

Hem estat treballant en un cartell informatiu i una caixa, on hi anirem dipositant tots els residus que recollim. Com que som un grup d’activistes, ens hem organitzat per posar ben bonic i atractiu el Punt Verd de l’Escola.
La nostra missió és informar a tots els nens i nenes de l’Escola dels residus que cal portar al Punt Verd i animar a tothom a col.laborar amb nosaltres. Una vegada al trimestre, ho portarem al Punt Verd de la Plaça i aprendrem a separar correctament els residus, farem preguntes sobre el destí de cada residu i resoldrem els dubtes i inquietuds que tinguem.
Ens agrada poder aportar el nostre granet de sorra per a fer d’aquest lloc, un món millor!

Posem en marxa el nostre Punt Verd!

Posem en marxa el nostre Punt Verd!