Skip to main content

El Bigbol ens posa les piles

El Bigbol ens posa les piles

El Grup Tsunami (10 i 11 anys) comencem els dimecres amb energia fent esport.

L’activitat física té un gran potencial educatiu, i practicar-la és molt important per a la formació física, mental, emocional i social dels infants i adolescents. L’esport ajuda a centrar l’atenció i la memòria i a augmentar la capacitat de concentració, a més dels beneficis que aporta a nivell social i emocional.
Iniciem el segon trimestre practicant el Bigbol, un esport alternatiu d’invasió, col·lectiu i coeducatiu. L’objectiu del joc és introduir una pilota gegant a la porteria contraria, podent-la colpejar amb qualsevol part del cos. El Bijbol busca desenvolupar les habilitats motrius bàsiques, els valors olímpics i les habilitats socials.