Skip to main content

Els projectes d’art

Els projectes d'art

A les estones de Treball personal, una de les tasques que més ens agrada fer al grup Greenpeace (9 anys) és dissenyar projectes d’art, on dibuixem les nostres idees per a realitzar una creació, ja sigui de pintura, de fang, de fusta, o de cartó.

El procés de dibuixar i planificar comporta una reflexió prèvia, una organització del temps i del material, però sobretot, el repte de posar en marxa les nostres idees i fer-les realitat.
Aquests dies estem enllestint uns projectes dissenyats per a realitzar en cartó. Ens hem organitzat en petits grups i hem començat a posar en marxa el procés creatiu. Ens organitzem amb els companys i les companyes i treballem cooperativament, per tal que les nostres idees es puguin realitzar. Això comporta temps i dedicació, però ens encanta veure quan les nostres idees dibuixades en un paper, prenen forma i volum i superen les nostres expectatives!

Els projectes d'art

Els projectes d'art