Dibuixar per veure, veure per dibuixar?

Dibuixar per veure, veure per dibuixar?

Estem envoltats de moltes coses de les quals potser no ens fixem prou. Seguim aprenent a observar tot allò que ens envolta fent servir els sentits, i cadascú dels alumnes del Grup Tsunami (10 i 11 anys) ha intentat dibuixar fixant-se en els detalls.

Hem aprofitat una sortida de l’Escola per fer-ho.

Seguint unes pautes comprenem els processos de percepció i representació i traduïm la realitat visual al llenguatge representatiu: s’aprèn a observar i a sintetitzar, es desenvolupa la creativitat i la sensibilitat. Aprendre a mirar i a observar amb la màxima precisió de detall són competències fonamentals que cal adquirir.
Gaudir de la natura i a la vegada fer observació atenta uneix molts aspectes de l’aprenentatge.

Dibuixar per veure, veure per dibuixar?

Dibuixar per veure, veure per dibuixar?

Contacte