Skip to main content

Fum al patinet elèctric!

Fum al patinet elèctric!

La Júlia ha volgut compartir amb nosaltres el petit accident que va viure fa uns dies amb la seva família.

Mentre muntava un patinet elèctric es va adonar que començava a sortir fum i ràpidament es va allunyar per no prendre mal.
Des de la distància va veure com de cop sortia foc del patinet i van avisar els bombers per a que ho poguessin solucionar.
A partir d’aquesta experiència hem descobert perquè algunes bateries, i concretament de liti com aquesta, poden escalfar-se massa i explotar. És degut al moment en què entra en contacte amb l’oxigen (O2) quan es pot produir l’explosió.
A més, hem parlat sobre el protocol d’actuació que hem de seguir davant d’una situació semblant i per sobre de tot, el que primer hem de fer i no oblidarem, és trobar un lloc segur on sabem que no prendrem mal des d’on demanar ajuda.