Skip to main content

L’edició

Els Grups Tolkien (10 anys) i Agatha Christie (11 anys) vam tenir el plaer de rebre a @‌MartaSelvas, editora d’@EdicionsColumna . Ens va estar explicant les tasques dels editors i tot el procés que es segueix des que l’autor/a escriu el llibre fins que els lectors el podem adquirir a les llibreries. Ens vam adonar que darrere del llibre que arriba a les nostres mans hi ha moltíssima feina i un gran equip de persones treballant, com per exemple traductors, correctors, il·lustradors…

Per altra banda, vam tenir la gran sort de que l’Editorial Columna està editant la col·lecció en català de les novel·les d’Agatha Christie. Vam poder parlar de l’autora, dels seus personatges i de les seves novel·les més importants. La Sra. Selvas va poder visitar al besnét d’Agatha Christie, i ens va explicar com gestionaven els drets de l’autora i feien que les seves obres seguissin vives arreu del món, gairebé 50 anys després de la seva mort.

Tota aquesta informació ens ha servit per poder elaborar el tercer projecte de recerca autònom, en el que serem els autors/es de les nostres pròpies novel·les.