Skip to main content

Experimentant

Els nens i les nenes del Grup Balena (3 anys), experimenten amb paper de diari. Han trobat tot el terra del grup ple de fulls de paper de diari. A partir de la manipulació i l’experimentació han anat veient les diferents possibilitats que els ofereix aquest material.

Han estripat els fulls, els han arrugat, també s’han estirat al damunt i fins i tot els han fet servir de llençol per tapar-se. Han fet volar la seva imaginació i han estat mooooolt creatius!.

L’experimentació forma part del dia a dia dels infants. Experimentar permet que interioritzin les experiències d’una forma pròpia.

La importància de permetre als nensi nenes experimentar rau en que els proporciona una base sòlida per aprendre mitjançant el mètode científic, fomentant l’exploració, la descoberta i el desenvolupament d’habilitats crítiques des d’una edat primerenca.