Skip to main content

Descobrint L’Antiga Grècia

Els nens i nenes del Grup Mediterrani (4 i 5 anys) estem submergits en un viatge educatiu cap a l’Antiga Grècia. Amb la  curiositat com a guia, abordem aquesta civilització antiga fent diverses activitats.

Una de les activitats més destacades ha estat escoltar contes tradicionals grecs. Hem tingut la sort, que la mare de l’Aelia és de Grècia i ha volgut compartir el seu temps amb nosaltres. Ens ha explicat un conte en la seva llengua, en grec, on ens ha presentat als Dotze deus de l’Olimp. Ens ha ajudat a endinsar-nos en el món de la mitologia grega, descobrint els antics déus i les seves fascinants aventures.

Però l’aprenentatge no s’ha limitat a les històries; els infants també han assumit el paper d’investigadors, explorant diversos aspectes de la vida i la cultura de l’Antiga Grècia. Hem investigat sobre la política, l’art, l’arquitectura, l’esport i altres aspectes que van definir aquesta civilització.

Una altra manera en què els nens i nenes han expressat la seva comprensió i creativitat ha estat mitjançant la creació d’una construcció inspirada en l’Antiga Grècia. Utilitzant materials reciclats han començat a construir una rèplica del temple de l’Acròpolis d’Atenes. A través d’aquest procés, van aprenent sobre l’arquitectura grega posant en pràctica habilitats com la concentració, la paciència i la precisió.

Aquest enfocament integral cap a l’aprenentatge permet adquirir coneixements sobre les nostres arrels, i desenvolupar habilitats essencials com la recerca, la creativitat i el treball en equip. A mesura que continuem en aquest viatge educatiu, ens enamorem de la història i la cultura, i ens preparem per a continuar explorant i descobrint els meravellosos secrets del passat.