Ir al contenido principal

Química a la cuina

El Grup Canelons (10-11 anys) estem immersos en el nostre Projecte de Recerca Autònom (@pr) d’aquest trimestre, on la química a la cuina és el nostre focus principal.

Com a bons científics, hem començat amb el Marc teòric, cercant informació clau per entendre millor aquest fascinant camp. Una de les activitats destacades ha estat la conferència d’un expert en la matèria, el Carles Nogués, químic i mestre de la nostra Escola.

La conferència va ser una experiència enriquidora on vam aprendre sobre l’evolució històrica de la cuina, les reaccions químiques a la cuina, els diferents tipus de coccions, els estats de la matèria i els aliments, i la conservació dels aliments.

Durant la sessió, vam prendre apunts, desenvolupant així una tècnica d’estudi important que seguim entrenant.

Escola L'Horitzo
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.