Skip to main content

Un any més l’Escola L’Horitzó hem participat a la Magic Line

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. Cada any s’organitzen centenars d’accions solidàries arreu del territori!

Un any més l’Escola L’Horitzó hem participat en aquesta mobilització. Hem recollit més de 4.000€ gràcies a totes les famílies, alumnes i mestres. En aquests darres quatre anys la participació a la caminada ha anat en augment i aquest any ja érem 6 equips que hem recorregut els 10km.

Moltes gràcies a tots per la solidaritat demostrada!