Skip to main content

L’arqueòleg Eudald Carbonell visita l’Escola

Aquesta tarda hem tingut el plaer de poder comptar amb la visita a l’Escola de l’Eudald Carbonell reconegut arqueòleg català que va fer també estudis de geologia i història.

Actualment és  investigador principal del Grup d’Autoecologia Humana del Quaternari de la Universitat Rovira i Virgili  i Investigador de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

Les reflexions que ha compartit amb els nostres alumnes de secundària han estat molt interessants. Ha dit coses com <<Per entendre com som els humans cal tenir coneixement>>, <<cal saber com funciona el món per saber com podem fer que funcioni millor>>, <<si no pensem no som persones>>, <<tenim consciència gràcies al coneixement>>, etc.

A la vegada els nois i noies dels Grups Emoticona (12 anys), FM (13 anys), Hashtag (14 anys) i Slider (15 anys) han pogut fer-li preguntes per trobar les respostes als dubtes que se’ls havien despertat fruit del treball, previ a la visita, que han estat fent aquests darrers dies.