Skip to main content

Hem instal·lat un sistema de tractament ecològic de l’aigua

Hem instal·lat un sistema de tractament ecològic de l’aigua

Hem instal·lat un sistema de tractament ecològic de l’aigua

A tots els espais de l’Escola gaudirem d’aigua mineral ionitzada i anti-oxidant, directament de l’aixeta, gràcies a un tractament d’aigua (físic i químic) sostenible, saludable i eficient.

Aquest sistema que hem instal·lat aplica dos tractaments, un de físic i un de química, per tal d’obtenir aigua mineral d’alta qualitat. Per una banda, impedeix la precipitació de components com el Calci (Ca) sense necessitat de descalcificar. Per altra banda, el tractament químic utilitza un filtre de carbó actiu per a filtrar metalls pesants i microplàstics, així com eliminar el biofilm i els trihalometans, productes de la reacció entre el Clor i la matèria orgànica. Al mateix temps, el sistema afegeix minerals com el Sodi (Na), el Magnesi (Mg) o el Fòsfor (P) per tal de millorar la qualitat de l’aigua. 

El sistema és dels més sostenibles perquè, a diferència de l’osmosi inversa i el descalcificador, no genera aigua de rebuig i utilitza la mateixa pressió de l’aigua pel funcionament.