Skip to main content

Comunicant!

Comunicant!

Comunicant!

Hem creat un circuït que els nois i noies han hagut de realitzar amb els ulls tapats seguint les indicacions del guia per fer visible que no sempre és fàcil comunicar-nos.

Saber treballar en equip és una cosa essencial en qualsevol aspecte de la vida, i per això és una habilitat que fomentem. Comunicar-nos de forma clara i amb cura a l’hora de treballar en equip és fonamental per a assolir l’objectiu comú. La comunicació entesa en sentit ampli és l’eix vertebrador de la creació i la gestió d’un equip de treball.
Mitjançant una metodologia activa i participativa podrem millorar les capacitats comunicatives pròpies i analitzar els aspectes de la comunicació que faciliten la millora dels equips de treball.
Una cosa que té un impacte directe en com millorar el treball en equip és animar els membres de l’equip a parlar obertament, compartir idees, fer suggeriments i expressar les seves opinions en tots els aspectes del projecte que s’està realitzant. La comunicació és una via de doble sentit i cada membre ha de sentir que pot contribuir a la conversa.

Comunicant!