Skip to main content

Les JAF són font de vida

Les JAF són font de vida

Les JAF són font de vida

Després d’uns dies fora de l’Escola, avui tornem de les JAF. Els infants i joves necessiten anar de JAF, un temps i un espai per viure, créixer, experimentar, guanyar autonomia, descobrir l’entorn, divertir-se i fer activitats a l’aire lliure.

Amb les JAF aprenen a valer-se per sí mateixos, millorant l’autonomia. Són una experiència única que ajuda al desenvolupament. Quan hi participen experimenten un progrés personal continu. La convivència, en un mateix espai i temps tan intensos, lluny de la quotidianitat, crea uns lligams molt estrets entre tots, són lligams i experiències que no oblidaran mai. L’arribada al cim, els jocs de nits, les tardes al bosc, observar els estels… són aventures que només es poden viure durant les JAF.
Els infants i joves aprenen a fer coses sense la protecció dels pares. El fet d’estar fora de casa els obliga a ser més autònoms, a no dependre tant de l’adult per fer les seves activitats diàries i a gestionar el seu propi temps.

Les JAF són font de vida

Les JAF són font de vida