Skip to main content

El plàstic. D’amic a enemic

El plàstic. D'amic a enemic

Hem visionat un documental per tal de veure la influència que té l’ésser humà en la conservació de la natura i, en concret, de l’ús i el desús que en fa dels plàstics.

Veure com els pescadors, pesquen plàstics i pensar que aquests triguen uns 500 anys en desintegrar-se, ens ha ajudat a prendre consciència de la importància de la nostra acció davant del medi ambient.
El plàstic s’ha convertit en el gran enemic de l’entorn en el segle XXI. El que en el seu dia va ser un invent revolucionari, s’ha convertit en un malson. Els plàstics contaminen els ecosistemes marins: cada any, més de vuit milions de plàstics acaben al mar, contaminant l’hàbitat marí, acabant amb la vida de milers d’espècies i provocant serioses malalties en animals i humans.

El plàstic. D'amic a enemic