Skip to main content

Reg automàtic

Reg automàtic

Compartim entre uns quants grups, els més petits de l’Escola, la cura d’una taula de cultiu.

Darrerament, hem fet la segona plantada del curs, i a partir d’això, ens hem plantejat una pregunta: «Què passarà amb les plantes durant els dies de vacances? Qui les regarà? En una Assemblea de propostes vam fer una pluja d’idees per veure com donar resposta a aquesta pregunta. De totes les idees suggerides, la que va prendre més cos va ser la de crear i construir un reg automàtic.
A partir d’aleshores ens vam posar mans a l’obra i s’ha convertit en tot un projecte transversal comprenent diferents àrees de coneixement (art, conversa matemàtica, geometria, mesura, treball col·laboratiu, medi natural, programació…).
Veure com pas a pas aquest projecte va prenent vida, ens anima a continuar buscant, investigant i trobant millores per fer-lo realitat.

Reg automàtic

Reg automàtic