Reg automàtic

Reg automàtic

Compartim entre uns quants grups, els més petits de l’Escola, la cura d’una taula de cultiu.

Darrerament, hem fet la segona plantada del curs, i a partir d’això, ens hem plantejat una pregunta: «Què passarà amb les plantes durant els dies de vacances? Qui les regarà? En una Assemblea de propostes vam fer una pluja d’idees per veure com donar resposta a aquesta pregunta. De totes les idees suggerides, la que va prendre més cos va ser la de crear i construir un reg automàtic.
A partir d’aleshores ens vam posar mans a l’obra i s’ha convertit en tot un projecte transversal comprenent diferents àrees de coneixement (art, conversa matemàtica, geometria, mesura, treball col·laboratiu, medi natural, programació…).
Veure com pas a pas aquest projecte va prenent vida, ens anima a continuar buscant, investigant i trobant millores per fer-lo realitat.

Reg automàtic

Reg automàtic

Contacte