Skip to main content

És l’hora de collir els fruits!

És l'hora de collir els fruits!

Aquesta setmana, els grups CRAM (8 anys) i Greenpeace ( 9 anys), hem collit les nostres hortalisses de la taula de cultiu.

Ha estat un gran moment! Amb el projecte de l’hort que treballem a l’Escola, aprenem de cada fase per la que passem: començant per dissenyar la taula de cultiu amb les hortalisses i verdures que ens agradaria veure créixer, plantant amb cura les llavors, regant i cuidant la taula amb constància, observant el creixement progressiu de les hortalisses i les verdures, i finalment, quan collim tot el que hem cuidat durant un gran temps.
És inevitable sentir-nos orgulloses i orgullosos de veure com han crescut i com les hem cuidat, fins que per fi, ho podem collir i menjar!

És l'hora de collir els fruits!

És l'hora de collir els fruits!