Skip to main content

Teatre i cos

Teatre i cos

El grup Draga (5 anys) ha treballat i descobert amb el cos com es mouen i es relacionen els diferents animals que existeixen.

Hem buscat la música adient per cada animal, una música que ens transportés al seu univers i hem treballat des de com es mouen els dits, el cap, les potes, la panxa, com respira aquell animal, fins a com es relaciona amb altres membres de la seva mateixa espècie.
A Teatre i cos, que es fa a totes les edats, es treballen la dicció, la projecció de la veu, la comprensió lectora, la teoria de la història del teatre antic i contemporani, la dansa en totes les seves formes, la gestió i consciència emocional, la gestió de grup, la resolució de conflictes, etc. Es parteix del teatre com a eix principal per desenvolupar les altres dinàmiques i aprenentatges, el teatre com una eina de transformació personal i social.