Skip to main content

Musiquem mons fantàstics

El grup Tatano (7 anys) i el grup Elmer (8 anys) han pogut treballar de forma col·laborativa al llarg d’algunes sessions de teatre i cos i música per tal de crear i improvisar petites escenes, acompanyades d’una música que seria la seva banda sonora.

Les escenes eren mudes i l’objectiu era transmetre al públic allò que volien explicar a través de l’expressió corporal i amb l’ajuda de la música poder situar millor l’escena.

El teatre i la música permet als infants desenvolupar la imaginació, la comprensió i especialment, l’expressió. A més, treballar amb grups d’altres edats afavoreix que els nens i nenes es concentrin en el propi aprenentatge, desenvolupant la col·laboració, l’empatia i l’ajuda.

Paralel·lament, durant la representació de les escenes, els dos grups desenvolupen l’habilitat de l’escolta, l’observació i el respecte envers la feina dels companys i companyes. Aprendre a formar part del públic és tant important com saber estar dalt d’un escenari.