Skip to main content

Reflexionar

El grup Lorca (15 anys) ha visitat l’Espai Jove Casa Sagnier, on han preparat una bateria d’activitats per a afavorir l’apoderament de les joves. S’inclouen espais de reflexió, artístics i reivindicatius.

La reflexió és la utilització d’habilitats de pensament crític que es posen en pràctica a l’hora de preparar i desenvolupar un projecte. Les activitats de reflexió ofereixen diversos beneficis tant des del punt de vista acadèmic com de desenvolupament personal.

En concret van participar d’un Room Escape, «Ajuda’ns a trobar les claus perdudes», en el qual es pretén valorar la feina de totes les dones que treballen a la Casa Sagnier.

“S’aprèn allò que es fa”, però és imprescindible integrar la reflexió com un component inherent a la mateixa pràctica per assegurar l’adquisició de coneixements, el desenvolupament d’habilitats i l’apropiació de valors que tenen com a punt de partida l’activitat.