Skip to main content

Les dones que han deixat petjada

Entre els actes que l’Ajuntament va organitzar per celebrar el Dia Internacional de les Dones està la realització d’un mural amb la tècnica de l’scrapbook a la plaça del Consell de la Vila. Per això s’ha convidat a totes les persones a portar una fotografia i un breu text sobre aquella dona que hagi estat important a les seves vides, en concret «dones que hagin teixit el comerç del barri, dones de cultura, dones amb empenta transformadora i totes aquelles a les quals la història no els hi hagi donat el seu espai».

Els integrants del Grup Lorca (15 anys) van buscar aquestes dones rellevants a les seves vides i van realitzar unes composicions amb les seves imatges i els textos que ens parlen d’elles i tot plegat ho han portat per lluir-les com s’ho mereixen i, sobretot, fer-ho públic a tota la gent del barri que ho vulgui veure i llegir!