Skip to main content

Consciència emocional

A teatre i cos, el Grup Draga (5 anys) està treballant les emocions. A través de músiques que escoltem i relacionem amb alguna emoció, movem el cos lliurement tot observant com expressem la por, la tristesa, la ràbia, l’alegria… Creem històries de com s’han expressat aquestes emocions dins nostre i ens inventem personatges, situacions i escenes. Hem après que, a vegades, les emocions no van soles, que podem tenir-ne més d’una alhora. Estem aprenent a reconeixer-les i gestionar-les.

L’habilitat per identificar, comprendre i regular les emocions pròpies i dels altres és quelcom ben important. Nombrosos estudis han demostrat que aporta molts beneficis per a  la nostra salut mental i pel nostre rendiment. És essencial que, des de petits, ensenyem la importància de conèixer el que sentim i perquè ho sentim.