Skip to main content

Ens dibuixem

El grup Tolkien (10 anys) ens dibuixem per parelles. Fem un retrat en posició de perfil d’un company/a i posem en pràctica el dibuix, l’observació, el punt de vista i la proporció. Aprenem que per dibuixar del natural allò que veiem és molt important l’observació i connectar els nostres ulls amb la nostra mà. Observem el cap i la cara en posició de perfil i les diferents relacions que hi ha entre les seves parts. Al dibuixar entrem en un estat de concentració i interioritzem allò que veiem, interpretem la realitat que veiem en tres dimensions i la traduïm i expressem en dos dimensions sobre el paper.

El dibuix no és només una forma d’expressió artística, és un recurs per resoldre problemes, visualitzar idees, analitzar, crear i compartir amb altres. Ens permet estimular la nostra imaginació i generar noves possibilitats alhora que ens permet comunicar-les.