Skip to main content

Cavall Fort

Els grups Elmer (8 anys) i Tintín (9 anys) hem pogut gaudir d’una conferència del Lluïsot, l’il·lustrador de la revista @‌cavallfort.

Ens ha estat explicant com va començar la seva trajectòria de dibuixant, quines van ser les seves primeres inspiracions i ens ha ensenyat a fer diversos dibuixos del que més li agradava dibuixar de petit: els dinosaures.

Nosaltres, també hem tingut l’oportunitat de dibuixar amb ell seguint les seves instruccions i els seus consells.

Amb el Lluïsot, hem aprofitat per aprendre més sobre el còmic, les seves parts i el seu procés d’elaboració. Hem pogut veure exemples de les seves il·lustracions, dels esbossos i de les vinyetes definitives publicades a la revista.

Finalment ens ha fet un dibuix del personatge principal de Cavall Fort, el professor Trilobites que ens el guardarem de record a l’Escola.