Skip to main content

Cinc microrelats premiats

La passada setmana, el centre cívic del districte de Sarrià-Sant Gervasi va triar els guanyadors del IV concurs de microrelats Vil·la Florida 2023. Entre els guanyadors està l’Arlet Roche, premi del Jurat Professional en categoria de 5è i 6è pel seu text “Per què no reescriure una llegenda?”; l’Elorn Daquinta, premi atorgat pel Jurat Professional pel seu text “La veritat de Sant Jordi”; l’Enric Surroca, premi del Jurat Popular pel seu text “Un veí poc esperat”, en la categoria de 1r i 2n d’ESO; l’Aina Canalejas, premi del Jurat Professional pel seu text “Avi”; i l’Alba Girós, premi del Jurat Popular pel seu text “La Jordina”, en la categoria de 3r i 4t d’ESO.

Ja s’ha convertit en una tradició a la nostra Escola escriure relats per la festivitat de Sant Jordi i participar en aquest concurs amb uns excel.lents resultats. Felicitem els guanyadors i animem a tothom a llegir els textos al web de la Vil·la Florida.