Skip to main content

Millor junts

El Grup Mercè Rodoreda (14 anys) han preparat activitats per compartir i interactuar amb persones grans. Han comprovat que ser gran permet relacionar-se amb totes les generacions, el que cal és tenir una actitud oberta i de descoberta.

D’aquesta manera, s’apropa el concepte de vellesa als adolescents des d’una perspectiva més vivencial. Els joves han constatat que la vellesa és una etapa de la vida bonica que es pot viure en plenitud. La relació entre dues persones de diferents generacions esdevé important per a totes dues, ja que el coneixement de l’altra enriqueix i fa créixer personalment. Fa més fàcil entendre la diversitat de la comunitat i, anant més enllà, de la societat on vivim. La interacció i els vincles entre individus en diferents moments dels seus cicles vitals mostra que les distàncies canvien i, en realitat, no hi ha grans diferències: tots hem passat pel mateix o hi passarem.