Skip to main content

El com i el per què de la música des de petits

Amb els més petits, el Grup Puff (1 any) descobrim noves cançons mentre experimentem moviments amb el cos.

La música forma part del nostre dia a dia, també forma part de la vida dels infants.

Hi ha estudis que demostren que la música afavoreix el bon desenvolupament dels nens i nenes des d’abans de néixer. L’oïda és el sentit que es desenvolupa dins la mare i és un dels que ens proporciona més informació del món que ens envolta.

Per estimular l’oïda es poden fer diferents activitats amb instruments i joguines que fan soroll, escoltar música, cantar, etc.

La música és molt important en el desenvolupament intel·lectual, emocional, social, auditiu, sensorial i motriu.

A través de les cançons i dels jocs de falda la mainada pot iniciar-se en el descobriment del seu cos, de la dansa i el ritme i aprendre a expressar-se. El llenguatge musical facilita la comunicació i l’expressió des de molt petits. Augmenta  la capacitat de concentració, la sensibilitat, els ajuda a expressar sentiments, a desenvolupar la parla i l’expressió corporal i afavoreix la relació afectiva.