Skip to main content

Reflexions amb l’Amin Sheikn

L’Amin Sheikn (@SoyGraciasATi) ha fet una xerrada per a tota la secundària. Ens ha explicat els seus orígens, com va ser la seva vida a l’Índia i com va aconseguir superar-se i trobar estratègies per ajudar a infants com ell. Ens ha fet conscients que som uns privilegiats, i hem de saber valorar tot el que tenim, ser més agraïts i més humans.

L’Amin va néixer a Bombai l’any 1980. Amb tan sols cinc anys es va escapar de casa perquè no suportava els maltractaments als que estava sotmès i la duresa de la seva feina en una parada de te del carrer. Va aprendre a viure als carrers de Bombai pidolant diners, netejant sabates, cantant, i menjant de la brossa. Va sobreviure a múltiples amenaces, abusos i maltractament durant tres anys. La seva desesperada situació va canviar gràcies a persones increïbles.