Skip to main content

L’hort

Acció a la nostra taula de cultiu. Els nens i nenes del grup Mediterrani (4 i 5 anys) s’han dedicat a preparar el substrat de l’hort i a fertilizar-lo amb el compost fet a l’Escola. Hem produït 4 quilos d’humus de cuc. El nostre vermicompostador està funcionant de meravella.

Hem plantat ja les nostres hortalisses de tardor: enciams, espinacs, remolatxes, cebes, cols i bròquil. Ara esperem que creixin i, com sempre, estarem atents per regar-les i cuidar-les.

L’hort és una gran oportunitat educativa per treballar hàbits, valors, cooperació, participació i autonomia d’una forma transversal. És una font d’aprenentatge molt important. A més d’aprendre sobre les plantes i com tenir-ne cura, aprenen valors i compromís personal ja que es fan responsables de la seva taula de cultiu i de totes les decisions que es prenen sobre ella.