Skip to main content

Segments i nexes

Els nens i nenes del Grup Mare Nostrum (5 anys) han connectat nexes i segments de diferents longituds, de manera creativa, per recrear les formes de les figures de les targetes. Això ha requerit habilitats de resolució de problemes i també la capacitat de visualitzar i manipular les figures en un espai tridimensional.

Després han discutit les similituds i diferències entre les seves representacions i les figures de les targetes. Aquesta discussió ha promogut la comprensió de les propietats geomètriques i ha permès als alumnes compartir les seves perspectives i aprendre els uns dels altres. Finalment les han classificat basant-se en les característiques que han observat.

L’aprenentatge visual i pràctic pot ser una eina poderosa per a desenvolupar el pensament geomètric.