Skip to main content

Velocitat en acció!

Sabies que el peix emperador és un dels animals més veloços als oceans? Al Grup Bufada (6 i 7 anys), estem explorant la velocitat i com els objectes poden ser ràpids. I quina millor manera d’entendre’l que creant, construint i dibuixant!

Ens submergim en la investigació: construïm objectes veloços amb blocs de Lego, els dibuixem i compartim les nostres creacions. A més, explorem imatges a Internet per inspirar-nos i projectar noves idees. Hem descobert que molts d’aquests objectes, com ara coets, helicòpters o trens, comparteixen una forma en comú, la forma de fus.

Descobrim que aquesta forma particular els ajuda a moure’s més de pressa. Investigar i experimentar ens ha mostrat com la forma influeix a la velocitat.

Seguirem explorant i experimentant per descobrir més secrets sobre la velocitat i com aplicar aquests coneixements a les nostres pròpies creacions.

Una emocionant aventura!