Skip to main content

Descobrint el camí cap a l’autonomia i la gestió i expressió emocional

Tots els infants de l’Escola estan fent un fascinant viatge cap a l’autonomia, experimentant el creixement en seguretat i descobrint el ric món de les seves pròpies emocions. A cada etapa, els oferim l’oportunitat d’identificar, comprendre i acceptar-les, enriquint així el seu desenvolupament integral.

Acompanyem els infants a endreçar i fer-se càrrec de les seves pertinences, a que aprenguin a vestir-se sols, a tenir cura de l’hort… També els ensenyem a reconèixer i comunicar com se senten en cada moment, convertint cada activitat en una oportunitat per explorar les seves pròpies emocions tot fomentant l’autoconfiança.

Estem compromesos a guiar-los en aquest viatge integral, fomentant un espai on poden ser ells mateixos, expressar-se i aprendre a acceptar les emocions com a part fonamental de la seva meravellosa aventura de creixement. Amb cada emoció reconeguda i acceptada, estem construint infants forts, empàtics i preparats per afrontar els reptes de la vida amb coratge i comprensió.