Skip to main content

Congrés científic

El Grup Bufada (6 i 7 anys) hem començat una nova aventura; estem investigant les esponges marines!

Arran d’unes esponges que unes companyes van trobar a la platja hem començat la primera fase de la nostra investigacións. Ens hem repartit en petits equips de científics.

Hem observat les mostres i hem estudiat detingudament les característiques d’aquestes criatures marines. Per posar-ho en comú, hem dut a terme un petit congrés intern on cada equip ha presentat les seves descobertes; des de l’observació de petites arrugues i forats, fins a la identificació d’elements com cargols i capes blanques semblants a pèls. També hem començat a fer-nos les nostres primeres preguntes i a formular les primeres hipòtesis.

El congrés ha estat una oportunitat molt emocionant per veure què hem après, per compartir coneixements i aprendre els uns dels altres, tot fomentant la curiositat i el pensament propi i l’amor per la ciència i la investigació. Així i tot, encara ens queden moltes coses per descobrir i per continuar investigant. Per a què serveixen els forats? De què estan fetes? Tornarien a viure si les tornem a ficar dins l’aigua?