Skip to main content

Aprendre fent

Estem fent un treball comparatiu a l’hort. Hem plantat les mateixes hortalisses en dues taules de cultiu, unes les reguem només amb aigua dolça i a les altres afegim un octau d’aigua de mar. Hem pogut collir els broquils i el primer que hem fet és observar-los detingudament. El bròquil regat també amb aigua de mar és més petit, de color menys intens i pesa més que el bròquil regat només amb aigua dolça. Tots dos fan una olor intensa i la forma, mida i color de les fulles és semblant.

Hem anat a la cuina i els hem cuinat per separat. Els hem posat en dues safates. A punt per tastar!

Ha agradat més el que hem regat també amb aigua de mar, l’hem trobat més gustós tot i que  aquesta vegada no hi ha hagut massa diferència; han quedat força igualats.

Hem d’investigar què passa amb les hortalisses quan es reguen amb aigua que conté una part d’aigua de mar.

La curiositat ens portarà a aprendre i entendre un munt de coses.