Skip to main content

Les Sortides Comarcals

Les Sortides Comarcals són una oportunitat per a explorar una comarca de la geografía catalana tot aprenent amb mètode científic. Ens ajuden a desenvolupar d’altres projectes iniciats prèviament a l’Escola. Els grups Corall (8 anys), Posidònia (9 anys), Andes (10 anys) i Atlàntic (11 anys) ens vam desplaçar a la comarca del Gironès, concretament a la població de Salt, on vam visitar el Museu de l’aigua. La visita a aquest museu encaixava amb el progrés del Projecte Global Anual d’aquest curs que gira entorn la conservacio dels Oceans.

De manera interactiva hem pogut conèixer la importància de l’aigua, la seva composició química, els estats, la importància per a la flora, la fauna, la natura i la humanitat. En el museu també s’il.lustra el fet diferencial que va fer que la població de Salt aprofités els recursos que li proporcionava l’aigua de la sèquia Monar i el riu Ter, espais que també hem explorat i investigat en la nostra sortida.