Skip to main content

Cultura viva: Museus i exposicions que ens inspiren

Explorar les exposicions i els museus d’una ciutat com Barcelona es converteix en una lliçó fascinant que ens apropa a cultures riques i diverses. Cada exposició és com un capítol en el llibre de la cultura local i internacional.

Els alumnes dels grups Nemo (14 anys) i Dory (15 anys), a través dels Actes Culturals, cada mes se submergeixen en aquestes experiències, no només admirant les obres d’art o els artefactes tècnics i històrics, sinó també aprofundint en cadascuna de les històries que s’hi amaguen al darrere.

La importància de conèixer la cultura d’una societat a través d’aquestes experiències va més enllà de copsar només la qüestió estètica. Els Actes Culturals fomenten un sentit de connexió amb la comunitat i promuen la comprensió de coneixements permetent-los enriquir la pròpia perspectiva del món.