Skip to main content

Construïm històries

El Grup Escull ( 8 i 9 anys) estem aprenent a gestionar l’aplicació StoryVisualizer de Lego. A partir de les escenes que hem construit, de manera cooperativa, estem creant seqüències de les històries que volem explicar.

Es tracta d’una manera lúdica d’exercitar habilitats com ara la concreció d’aquells elements narratius essencials d’una història, així com la descripció oral o escrita d’aquestes, o l’exercici de creativitat que suposa el desenvolupament d’una història amb el principi, nus i final.

És important organitzar les idees i estructurar el pensament. És un repte posar diàleg en les escenes que volem representar i tampoc és facil expressar tot el que volem dir en vinyetes i bafarades.

De manera interdisciplinar l’aplicació ens facilita crear situacions d’aprenentatge diverses i els sabers que volem posar en valor, tot posant en joc aprenentatges de llengües, d’art i de tecnologia.