Skip to main content

Vivint St. Jordi

Quina millor manera de celebrar les nostres tradicions que representar-les.

El teatre és una bona eina per treballar la seguretat i l’autonomia personals, la socialització, la improvització, la creativitat, l’esquema corporal… El Grup Balena hem representat la llegenda de St. Jordi.

I, finalment, poder tancar aquest ric aprenentatge amb la representació davant els nostres companys.

Celebrar i conèixer les tradicions és com obrir un llibre d´històries vives. Cada tradició és un capítol que ens submergeix en la riquesa cultural i la identitat de comunitat. A través d’aquests costums, descobrim com les generacions anteriors van viure, estimar, lluitar i connectar amb el seu entorn.

Les tradicions ens ensenyen valors, creences i formes de vida úniques. En participar-hi, ens convertim en part d’aquesta narrativa, honrant el passat mentre construïm el futur.

Així que, celebrem i compartim aquestes joies culturals!