Skip to main content

Primeres vegades

Al voltant dels 5 anys, hi ha un moment especial que recordem tota la vida. Quan cauen les primeres dents de llet i donem pas a les dents definitives. Aquest fet marca un nou pas en el creixement i desenvolupament.

Aprofitem i revifem aquestes il·lusions amb l’arribada del ratolí de les dents (o la fada segons la tradició de cada casa) tot celebrant aquest esdeveniment. La màgia que aquest petit animaló es coli per la casa i s’emporti la dent a canvi d’un obsequi fa que aquest fet sigui encara més significatiu i recordat.

Aquestes petites tradicions i moments de creixement són importants per als infants, ja que creen records i llaços especials entre els membres de la família, amics, mestres i entorn.

A vegades, la dent cau a l’Escola i és un moment molt emocionant i especial per compartir. Quina il·lusió ens fa!