Skip to main content

Naturalment!

El passat 11 de maig, els carrers de Barcelona es van omplir de l’alegria de la Fira de Sant Ponç, una celebració anual que destaca la cultura i les tradicions locals.

Des de l’Escola, els infants del Grup Mediterrani (4 i 5 anys) van viure la tradició fent una observació de les herbes aromàtiques que es troben comunament a la regió, així com en la investigació dels possibles beneficis per a la salut que ofereixen aquests remeis naturals.

Armats amb els coneixements previs, ens vam dirigir cap a la Fira de Sant Ponç de Sarrià, ansiosos per explorar i aprendre més sobre els productes naturals disponibles.

Una vegada a la fira, els infants es van veure immersos en una experiència sensorial completa. Van ser captivats per l’olor de les herbes aromàtiques, van admirar els colors de les fruites confitades i van gaudir dels sabors dels remeis naturals.

A través d’aquests estímuls sensorials, els infants van ampliar els seus horitzons i van comprendre millor la relació entre la natura i la medicina tradicional.

Amb les Sortides per Barcelona vivim les tradicions de la nostra ciutat i connectem amb el nostre entorn natural.