Skip to main content

Barcelona, quina història i quin encant!

El Grup Escull (8 i 9 anys), hem anat de sortida a visitar la Universitat de Barcelona, situada al centre de dues illes de cases de l’Eixample.

Hem pogut passejar per tot l’edifici, pujar per les majestuoses escales de marbre, veure la Sala de Juntes amb totes les pintures dels diferents rectors que han anat passant al llarg del temps, poder seure en una de les aules antigues i fins i tot, entrar a la sala del Paranimf.

Fent les sortides per la ciutat podem descobrir com es van anar annexant els barris a Barcelona i com la ciutat ha anat creixent i evolucionant al llarg del temps.

Conèixer la nostra història ens ajuda a estimar la nostra ciutat i des d’aquesta posició a entendre i estimar altres cultures. Alhora les sortides ens ajuden a prendre compromisos i a seguir unes normes cíviques per viure en societat.