Skip to main content

Història d’un submarí groc

Els nens i nenes del Grup Escull (8 i 9 anys) aquest trimestre teníem una missió molt important: crear el submarí groc per a la Festa de les Famílies. Com era un element molt elaborat i amb certa complexitat, ens vam estar plantejant com fer-lo, amb quina mida, amb quins elements, detalls i amb quins materials. Primer ens vam haver d’informar molt sobre els submarins i vam dissenyar cadascú un esbós, on hi vam abocar les nostres idees. Seguidament, vam crear uns prototips amb cartró (fast prototyping) dels nostres submarins per tal de donar forma a les nostres idees i així poder-les compartir amb els companys.

Durant aquest procés d’elaboració i fins al resultat final,  hem posat en pràctica les nostres habilitats més makers, sent el màxim creatius i tenint els objectius molt clars, essent també emprenedors i enginyers.

Finalment podem dir que el nostre gran submarí groc va sortir a navegar!