Skip to main content

Pels emocionats!

En un esforç per seguir promovent un ambient empàtic i emocionalment saludable, el Grup Andes (10 amys) ha realitzat una dinàmica de grup dissenyada per ajudar als nens i a les nenes a expressar les seves emocions, així com a aprendre la importància de donar les gràcies i demanar perdó.

Durant la dinàmica, els nens i nenes van compartir moments en què van sentir gratitud cap als seus companys i ocasions en què van considerar necessari demanar disculpes.

L’objectiu d’aquesta dinàmica és crear un espai segur on els nens puguin parlar obertament sobre els seus sentiments, reconèixer les accions positives dels altres i aprendre a esmenar errors. Això no només enforteix les habilitats socials, sinó que també millora l’ambient en el grup. Els resultats van ser immediats i positius.

Estem convençuts que l’educació emocional és fonamental per un creixement integral.