Skip to main content

Creacions literàries 24

Un any més hem tingut el plaer de presentar a @‌OnaLlibres les Creacions literàries dels alumnes del Grup Dory (15 anys).

Ha estat la darrera sessió de creació literària que aquests alumnes tindran. Ens han presentat, davant les seves famílies, els llibres que han estat escrivint durant 2 anys.

Per a aquestes presentacions han realitzat uns booktrailers on han destacat els aspectes més atractius de les seves creacions.

A través de la Reunió Treball, els infants de l’Escola comencen a expressar lliurement i espontània, a partir d’un objecte que han portat a l’Escola, allò que volen compartir; és una activitat de comunicació oral que en el seu desenvolupament es converteix en el Text Lliure que és l’expressió natural de sentiments, vivències, coneixements, valors… que el nen/a vol comunicar per escrit. Aquesta activitat es fa a l’Escola durant anys i és una de les millors maneres d’aprendre a expressar-se per escrit. Finalment, a secundària, la Creació literària els permet aprofundir en el món literari a través de la creació artística personal.