Skip to main content

Colors i teles

Aquesta setmana descobrim a Anni Albers. Va ser una dissenyadora tèxtil, teixidora, pintora i dissenyadora alemanya, professora de l’Escola de la Bauhaus.
El 1949 es va convertir en la primera dissenyadora a realitzar una exposició monogràfica en el Museu d’Art Modern de Nova York. És per això que aprendrem i experimentarem, com feia ella, amb tota mena de colors i teles.

Va fer un viatge al Japó que la va enamorar on va descobrir els Haikus i va fer una obra per commemorar-los. Ens ha enviat una carta…

«M’ha desaparegut una de les obres més boniques que he fet. Vaig anar al Japó i em va encantar la seva poesia, així que vaig fer aquest teixit per agrair tot el que havia après. Ara m’ha desaparegut. M’ajudeu a trobar-la?»

Al llarg d’aquesta setmana, escriurem poesia, construirem telers, estamparem teles, cartó, estudiarem la geometria de les seves creacions i posarem totes les nostres ganes per trobar la seva obra desapareguda.

Desitgeu-nos sort!