Skip to main content
Altres recomanacions i aspectes a tenir en compte

Altres recomanacions i aspectes a tenir en compte

Altres recomanacions i aspectes a tenir en compte

  • Davant d’aquesta situació excepcional és normal que es produeixin canvis en relació a l’alimentació i hàbits del son dels infants. Per això, és important seguir l’estructura i els hàbits que s’han esmentat anteriorment. Aquests canvis són totalment normals i habituals, però si s’intensifiquen caldrà observar què és el que pot generar aquest malestar i buscar alternatives (buscar activitats per fer més agradables, vigilar el tipus d’aliments que s’estan ingerint, evitar masses sucres…).
  • Pel que fa a l’escenari on passaran els propers dies, convé afavorir al màxim l’ús d’una il·luminació natural i una bona ventilació. A la nit, recomanem fer servir llums més puntuals i tènues per afavorir un clima calmat.
  • Cal intentar que no sempre hi hagi la televisió o la ràdio encesa amb les notícies. És recomanable posar-la en moments puntuals.
  • És important mantenir la connexió amb la resta de persones que no podem veure. Pot ser que els infants pateixin per les persones que no veuen (avis, àvies, amics).
  • La connexió amb la resta de persones es pot tenir mantenint contacte a través de les diferents eines tecnològiques, o bé recordant moments viscuts amb els éssers estimats, escriure alguna carta o cartell pels veïns i veïnes, actuant a favor dels col·lectius més vulnerables amb alguna activitat simbòlica (dibuixos, pintures…).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *