Skip to main content
Tasques escolars

Tasques escolars

Tasques escolars

Les tasques recomanades des de l’Escola ajuden a complir l’estructura horària que hem esmentat anteriorment. A més, també poden fer de lligam amb la seva vida quotidiana.

Cal tenir present que l’Escola no és només un espai d’aprenentatge, sinó que per a molts nens i nenes és un espai que els fa sentir part d’un col·lectiu diferent al familiar, un col·lectiu que és molt important per a desenvolupar una bona salut, tant física com mental. Així doncs, les tasques recomanades pels mestres també tenen una funció simbòlica que va més enllà d’un aprenentatge acadèmic. Si la família l’ajuda, l’infant podrà veure que aquestes tasques preparades des de la distància, són també una manera que els mestres tenen de continuar cuidant-los, estimant-los i atenent-los.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *