Skip to main content
Com podem ajudar als infants a comprendre el què està passant?

Com podem ajudar als infants a comprendre el què està passant?

Com podem ajudar als infants a comprendre el què està passant?

Com podem donar-li un sentit a aquesta experiència? Com podem vetllar pel seu benestar psicològic emocional i afectiu?

Davant l’alerta sanitària generada per l’arribada al nostre país del nou coronavirus, SARS-CoV-2, l’equip de l’Escola L’Horitzó vol compartir amb totes les famílies una sèrie de recomanacions, idees i propostes amb l’objectiu d’afavorir el benestar psicològic, emocional i afectiu dels infants.
Les situacions de confinament ens poden produir sensacions que van de la soledat a la incertesa, passant per la por, la ira, la tristor, l’avorriment, l’angoixa o l’estrès, entre d’altres. Per tant, aquesta guia neix amb la missió d’evitar que aquestes emocions es converteixin en un problema afegit, i aconseguir que els infants i les seves famílies puguin viure el confinament amb la major calma possible, intel·ligència i bona disposició, el que generarà el màxim de benestar per a elles. Estem segurs que, entre tots, podem fer que aquesta situació sigui una oportunitat més d’aprenentatge, una situació que ens ajudi a activar els recursos personals propis dels infants i la seva capacitat de resiliència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *